Om CEJN

https://www.youtube.com/watch?v=6QnqmLlBoas&list=PLzzkA9wadkoY49wLW3CrXEQK1xFJ-jPIF

I 1955, da Carl Erik Josef Nyberg (C.E.J.N.) designede og patenteret den revolutionerne lynkobling som forbedrede de mange mangler af de tidligere designs. Den nye lynkobling, forenklede dramatisk håndtering af trykluft og skabte pålidelige og effektive tilslutninger.

Efter anden verdenskrig blev trykluft mere og mere anvendt som energikilde for (pneumatiske) værktøjer og udstyr. Utætte og ineffektive lyn koblinger var et almindeligt kendt problem, som vores grundlægger Carl opdagede når han arbejdede med sit erhverv som værktøjsmager i forsvaret. Allerede som barn var Carl meget opfindsom og når han nu havde et problem besluttede han sig for at opfinde en forbedret lynkobling. Dette nye produkt blev grundlaget til en stor del af CEJN moderne produktsortiment såvel som startskuddet for vores globale vækst.

Vores konstruktion er baseret på små ydre mål og store indvendige dimensioner. Lige siden Carl opfandt den første lynkobling patenteret i 1955, har vi udvidet vores produkt linje fra trykluft til nu både at dække medier såsom åndedræt, hydraulik olie og væsker. Vi arbejder målrettet på at udvikle innovative specielløsninger med fokus på sikkerhed og samtidig forbedre vores standard produkter og udvikle nye.

CEJN arbejder med fem kerneværdier: innovation, miljø, sikkerhed, kvalitet og ydelse. De er vores hjørnesten og definerer hvem vi er, hvordan vi arbejder, hvad vi tror på og hvad vi står for.

Forretningskoncept

Forretningskoncept

Forretningskoncept

CEJN er en førende global nichevirksomhed med lokal tilstedeværelse, som leverer innovative lynkoblings løsninger, vi tilføjer værdi og produktivitet til kundernes applikationer og processer.

CEJN forpligter sig til høj kvalitets produkter med fokus på performance, sikkerhed og miljø, sikret gennem egen udvikling og produktion samt kontinuerlig forbedringer af processer, teknologier og produkter.

CEJN er en uafhængig familieejet virksomhed med rødder i Sverige siden sin start i 1955. CEJN forpligter sig til at opretholde sine høje standarder for ansvarlighed over for vores kunder, såvel for medarbejdere og miljøet.

Kerneværdier

Sikkerhed

Sikkerhed er vigtig I vores branche. Det går ikke at vælge sikkerhed fra, uden at det er en nødvendighed i alt hvad vi gør, og vi tager ansvar for vores kunder og brugeres sikkerhed. Et sikker arbejdsmiljø er vores højeste prioritet og vi er ikke tilfredse før vores kunder ikke længere behøver at vælge mellem sikkerhed og højt ydende produkter. Det seneste produkt lancering og udvikling som eSafe og sikkerheds ringen til højtrykshydraulik koblingerne er et tydelig bevis på det

 Safety

Miljø

At beskytte miljøet er meget vigtigt for os, det er noget vi tager meget alvorligt. Udvikling af energi venlige produkter er en selvfølge for os, det går hånd i hånd med mindre belastning på kompressoren. Lækagefrie produkter er et andet mål vi har, for at undgå forurening af miljøet og hydraulik systemet. Vores svenske produktionsanlæg drives af vindkraft og CEJNs intention er at arbejde så miljøvenligt som muligt. Vi har oprettet et miljø system med kravene i henhold til ISO14001 som minimumstandard.

PDF-icon CEJN ISO Certifikatet

CEJN windpower Fornyelse af windpower kontrakt 2015-2016 

 Miljø

Kvalitet

Målet er at levere høj kvalitetsniveau i hele processen lige fra råmateriale, produktudvikling og produktion til levering og kundesupport. Vi sætter vores kunder først og imødekommer deres mindste forventninger. Vores produktion er certificeret i henhold til ISO 9001 kvalitetsstyringssystem standard siden 1995. Prioritering er, kundefokus, medarbejdernes engagement og konstante forbedringer.

PDF-icon CEJN ISO Certifikatet

 Kvalitet

Innovation

Produkter, der leverer et højt ydelses niveau, er dybt forankret i vores DNA, og det er en af grundene til den første CEJN kobling blev designet. Verden omkring os er i konstant udvikling og vi bliver mødt med nye udfordringer hver dag, derfor er fleksibilitet en af vores højst prioriterede principper. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, lige fra udviklingsfasen og målet er at garantere dem levering af de bedste og sikreste produkter med højst ydeevne på markedet.

 Innovation

Ydelse

Vore medarbejders eksperimenterende kreativitet, deres interesse for at udvikle nye teknologier, flytte grænser for hvad der er muligt! Med 6 årtiers erfaring og en række innovative udviklinger, forbliver vores globale organisation et skridt foran. Det omfatter vores arbejdsgang, de teknologier vi benytter og kommercielle tilgang. Ydelsen afspejles af innovation.

 Ydelse

Organisation

I dag består CEJN Gruppen af 17 salgskontorer og 5 produktionsenheder og har 550 medarbejdere verden over.  

CEJN produkter sælges og markedsføres også af uafhængige distributører.

CEJN Salgskontorer:

CEJN AB (Internationalt hovedkontor) Skövde Sverige
CEJN AG Cham, Schweiz
CEJN Australia PTY Limited Sydney, Australien
CEJN de Mexico S.A de C.V Monterrey, Mexico
CEJN Denmark Aps Esbjerg, Danmark
CEJN Do Brasil LTDA Curitiba, Brasilien
CEJN France S.A.S Paris, Frankrig
CEJN Ibérica S.L. Barcelona, Spanien
CEJN India Pvt. Ltd. Bangalore, Indien
CEJN Industrial Corporation Chicago, USA
CEJN Italy S.R.L. Milan, Italien
CEJN Japan Corporation Tokyo, Japan
CEJN Norden AB Skövde, Sverige
CEJN Product GmbH Troisdorf, Tyskland
CEJN Korea Corporation Seoul, Korea
CEJN Products Far East PTE LTD.  Singapore City, Singapore
CEJN Shanghai Fluid Systems CO LTD Shanghai, Kina
CEJN UK Ltd. Bromyard, Storbritannien

Produktionsenheder:

CEJN AB Skövde, Sverige
CEJN AB Lönsboda, Sverige
CEJN Do Brasil LTDA. Curitiba, Brasilien
CEJN Shanghai Fluid Systems CO LTD Shanghai, Kina
CEJN Industrial Corporation Chicago, USA