Marine

Marine

CEJN tilbyder pålidelige produkter til marine applikationer

Når ekstreme tryk kombineres med ekstreme applikationer, som til ultra høj-tryk boltespænding på skibsmotorer, må sikkerheden have første prioritet. Ved service skal det prioriteres meget højt, at der ikke sker skader på mennesker eller materiel på grund af hændelser med utætte eller sprungne slanger. Et uheld kan resultere i spildtid eller endnu være: skibet kan komme til at ligge stille på åbent hav. Indførelse af skrappere regulativer og miljøkrav betyder at det hurtigt kan ses, at det er vigtigt at anvende pålidelige produkter. Med over 40 års erfaring i ultra høj-tryk hydraulik markedet, producerer CEJN ultra høj-tryk lynkoblinger og slanger med fokus på høj sikkerhedsfaktor, super kvalitet og ydelse, til sikkert arbejde offshore.

Pas på kopier i ultra høj-tryk hydraulikken

CEJN lynkoblinger og nipler til service og reparation af motorer på skibe er kendt for sikkerhed, kvalitet og lange levetid. Den seneste tid er der dukket produkter op, som påstås at have tilsvarende egenskaber.

CEJN har gennem mere end 40 år produceret lynkoblinger til ultra høj-tryk, og disse har dannet en industristandard, idet der ikke er  internationale standarder som ISO eller DIN som dækker dette segment. CEJN kan naturligvis ikke påtage sig noget ansvar for hændelser eller uheld som koster skader på mennesker eller materiel, hvis der er anvendt kombinationer med koblinger (hun) eller nipler (han) med andre fabrikater.

Selvom der er koblinger og nipler på markedet som ser ud til at være koblingsbare med CEJN koblinger, kan vore koblinger og nipler ikke sikkerhedsmæssigt sammenkobles med fabrikater som ikke overholder de samme tolerancer. For at garantere sikkerheden i dine samlinger, beder vi dig om ikke at blande produkterne med andre fabrikater, men altid at sikre der er CEJN mærke på både koblinger og nipler.

Grænsefladen mellem kobling og nippel er afgørende! Der skal ikke gås på kompromis med CEJN´s unikke tolerancer og præcision ved at blande disse med andre fabrikater.

Download vor PDF for mere information 


CEJN High-Pressure centre

CEJN High-Pressure centre er tilgængelige over hele verden for at supportere vore markeder og kunder med kvalitetsprodukter. Disse samarbejder dagligt med vore kunder for at finde den rette løsning til enhver applikation. Uanset om det er et spørgsmål om farven på slangerne eller øjeblikkelig hjælp til en hydraulik installation, så er vi altid i nærheden.

Hvert High-Pressure center har slangemontage til fremstilling af kundespecifikke slanger. Alle der deltager i fremstillingen er uddannet og certificeret af CEJN. Inden leveringen er alle slanger tryktestet for at sikre sikkerheden og maksimal ydeevne.

CEJN certifikat etiket
CEJN´s certifikat label garanterer at ultra høj-tryk slangerne er presset med CEJN originaldele og testet i henhold til CEJN´s procedurer.

Læs mere om vore High Pressure Centers.