Fremstillingsindustri

Fremstillingsindustri

Udvidet produktivitet med CEJN tilslutninger

Det er altid et aktuelt spørgsmål hvordan man reducerer omkostninger og øger produktiviteten. Søgningen efter nye og forbedrede metoder og/eller produkter har altid topprioritet. CEJN ser fremstillingsindustrien som et sted hvor små investeringer kan generere store besparelser ved at gennemgå trykluft, væske og hydrauliksystemerne. Efter næsten 60 år i lynkoblingsbranchen, ved vi hvad vi gør. Vore koblinger understreger vor ekspertise i flow, sikkerhed, energibesparelse og reduktion i spild.

Populære CEJN produkter til fremstillingsindustri

  • CEJN Multi-X er et sortiment med innovative, let håndterlige multiplader, som er designet til at opfylde behovet for selv den mest udfordrende mobile hydraulikapplikation. CEJN´s Multi-X koblingsplader er utroligt kompakte, og betjeningsvenlige
  • CEJN serie X64 er lynkoblings nipler med indbygget trykeliminator. Trykeleminatoren løser problemer med høj indkoblingskraft som opstår ved resttryk. Serierne er i henhold til ISO 16028 standarden og derfor et velegnet supplement til serie X62 og X65 koblingerne. Serierne er fremstillet i Zink belagt stål og fås i fem størrelser fra DN 6.3 til DN 19. Et velegnet produkt til applikationer hvor resttryk er et problem.
  • CEJN’S eSafe er den nye koblingsgeneration. eSafe er en innovativ og patenteret sikkerhedskobling, der giver det højest mulige flow kombineret med et lavt trykfald. Herudover gør eSafe koblingernes lave tilkoblingskraft og deres kompakte design med det gode greb gør dem til det naturlige valg, når du ønsker et sikkerhedsprodukt med førsteklasses egenskaber. Den utrolige holdbarhed sammen med det høje flow og lave trykfald sikrer dig maksimal driftsproduktivitet og et pålideligt produkt i mange år fremover.
  • CEJN tilbyder en formonteret slange- og koblingskombination, som er klar til anvendelse uden brug af værktøj. Hvert slangesæt omfatter en CEJN polyuretanslange, Stream-Line koblinger, nipler eller svirvler, hvilket giver genanvendelige, lækagefrie slangetilslutninger.
  • CEJNs blæsepistoler er designet til at være lette, komfortable at håndtere og egnet til både venstre- og højrehåndede operatører. Håndtaget har et behageligt greb og beskytter mod kulde fra luften. De forskellige CEJN blæsepistoler findes med standard rør, støjreducerende "star tip" og en trykreguleret sikkerhedsversion.