Brand & Redning

Brand & Redning

Pålidelige tilslutninger til kritiske redningsopgaver

Når man er del af en redningsaktion, enten det er et biluheld eller en storbrand må man lægge sin tro og folks liv i det redningsudstyr der er til rådighed. Det skal have kapapcitet og kraft til at gennembryde ethvert materiale. Når man går ind i et brændende hus, skal man ikke være usikker på sit åndedrætsudstyr, men være fri til at udføre missionen, at rede liv og slukke ilden. CEJN har altid haft kvalitet som sit vigtigste punkt og har udviklet mange løsninger til at sikre folk og udstyr.

Populære CEJN produkter til Brand & Redning

  • CEJN tilbyder en formonteret slange- og koblingskombination, som er klar til anvendelse uden brug af værktøj. Hvert slangesæt omfatter en CEJN polyuretanslange, Stream-Line koblinger, nipler eller svirvler, hvilket giver genanvendelige, lækagefrie slangetilslutninger.
  • DN 7.4 mm (9/32"). Flowkapacitet 1950 l/min (68.8 CFM). Maks. arbejdstryk 35 bar (508 PSI). Lavet af forniklet messing med NBR pakninger. Ideel til fyldning af luftpuder og dykkeapplikationer.

  • DN 7,4 mm (9/32"). Flowkapacitet på 1950 l/min (68,8 CFM). Maksimalt arbejdstryk 35 bar (508 PSI). Fremstillet i forniklet messing med NBR pakning. Primært til åndemiddelluft i brandslukningsapplikationer, men også velegnet til dykkerudstyr.

  • DN 2.5 mm (3/32"). Flow kapacitet 6.0 l/min (1.3 GPM UK). Maks. arbejdstryk 150 MPa (1500 bar). Fremstillet i rustfrit stål.

  • CEJN Højtryks hydraulik koblinger er efterspurgte over hele verden til hjælp til at holde skibe sejlende, vindmøller kørende, undervandsudstyr borende og anvendes til mange andre ultra højtryks applikationer. Koblinger og nipler er baseret på CEJN´s originale design som er blevet til en global standard. Det er fakt, at vi altid har været et skridt foran, og vi fortsætter sådan, med 40 års erfaring som grundlag. Alle CEJN Højtryks-hydraulik koblinger og nipler er designet med spild fri sammenkobling for at minimere væskespild og luftindtag under til og frakobling. Støvhætter er standard for at beskytte det hydrauliske system mod skidt og støv.
  • DN 2.5 mm Flow kapacitet 6.0 l/min. Maks. arbejdstryk 1000 bar (14500 PSI). Fremstillet I hærdet Zink belagt stål.

  • DN 2.5 mm (3/32"). Flow kapacitet 6.0 l/min (1.3 GPM UK). Maks. arbejdstryk 100 MPa (1000 bar). Fremstillet i hærdet zinkchrom belagt stål.