Entreprenørmaskiner

Entreprenørmaskiner

Hvorfor risikere dyrt oliespild når vi har spild-frie hydraulik koblinger til anlægsmaskiner?

Anlægs maskiner og mobil hydraulik er konstant udsat for ekstreme arbejdsbyrder – det er deres arbejdsbeskrivelse. Maskinfejl optræder ikke på nogen chefs ønskeliste, men hurtigere arbejde og flytning af mere jord gør. Når maskinfejl og oliespild opstår, er det vigtigt at servicen er hurtig og nem, og vigtigst af alt sikker. Prisen på olien alene er nok til at undgå spild, for ikke at nævne økologiske regulativer og mulige erstatninger. For at spare unødvendigt servicetid/penge har CEJN udviklet et stort program i højtydende, miljøvenlige hydraulikfittings til at gøre vedligeholdschefen tryg.

Populære CEJN Produkter til Entreprenørmaskiner

  • TLX er en Flat-Face skruekobling beregnet til applikationer i de hårdeste arbejdsmiljøer, indenfor nedbrydning og entreprenør sektoren. Denne super-robuste lynkobling er designet til at håndtere højt flow og store trykimpulser. TLX er fremstillet i højstyrke stål med Zinc-Nikkel overfladebehandling for lang levetid under de hårdeste konditioner. Serien er tilgængelig i dimensioner fra ¾” til 1 ¼” for at dække flest mulige applikationer.
  • Multi-koblingsplade med 2 porte, DN10. Integrerede trykeliminatorer. Arbejdstryk på indtil 35 MPa(350 bar).

  • WEO Plug-In er hydraulikfittings til "værktøjsfri" montage, som med selvjusterende funktion gør dem enkle at installere i hydrauliksystemer. Arbejdsskader i forbindelse med montage og efterspænding elimineres, idet der ikke er nogen efterspænding nødvendig. Med den enkle montage, demontage af WEO-fittingen skal der kun anvendes en almindelig skruetrækker for service eller demontering.
  • CEJN serie X65 lynkoblinger og nipler er i overensstemmelse med ISO 16028 standarden. Koblinger og nipler er fremstillet i Zink-Nikkel behandlet stål og fås i syv størrelser, fra DN 5 til DN 25. En Push-Pull version til panelmontering er tilgængelig i nogle størrelser. En ekstra sikkerhedslås sikrer mod utilsigtet frakobling. Et perfekt valg til hårde hydraulik applikationer.
  • CEJN serie X64 er lynkoblings nipler med indbygget trykeliminator. Trykeleminatoren løser problemer med høj indkoblingskraft som opstår ved resttryk. Serierne er i henhold til ISO 16028 standarden og derfor et velegnet supplement til serie X62 og X65 koblingerne. Serierne er fremstillet i Zink belagt stål og fås i fem størrelser fra DN 6.3 til DN 19. Et velegnet produkt til applikationer hvor resttryk er et problem.
  • CEJN Multi-X er et sortiment med innovative, let håndterlige multiplader, som er designet til at opfylde behovet for selv den mest udfordrende mobile hydraulikapplikation. CEJN´s Multi-X koblingsplader er utroligt kompakte, og betjeningsvenlige
  • Snap-Check tryktest systemet giver let overvågning og fejlfinding i væskesystemer. Med dette system kan man opdage spidser i arbejdstrykket uden behov for et permanent monteret manometer. Det maksimale arbejdstryk på 60 MPa (600 bar) sikrer ekstra lang, lækagefri drift og uovertruffen pålidelighed. Systemet omfatter koblinger og nipler, der er hurtige at tilkoble. Der fås også slanger, manometre og en robust transport kasse.