Landbrug

Landbrug

CEJN oplever stigende efterspørgsel på spild-fri produkter

Landbrugserhvervet er hvad enten der dyrkes afgrøder eller holdes dyr, udsat for mange udfordrende opgaver. Arbejdsmiljøet er vanskeligt og vejret udsætter konstant materiellet for ekstreme temperaturudsving, fugt, regn og støv, alle faktorer som resulterer i øget slid på maskinkomponenterne. Der anvendes ofte forskellige kemikalier og smøremidler, som påvirker både arbejderen og miljøet. Stigende investeringer i High-Tech maskiner betyder øget efterspørgsel efter nye miljøvenlige koblinger. For at imødekomme den stigende efterspørgsel i landbruget, har CEJN udviklet et stort program af spild-frie lynkoblinger, fremstillet i holdbare materialer og fleksible løsninger.

Populære CEJN produkter til Landbrug

  • WEO Plug-In er hydraulikfittings til "værktøjsfri" montage, som med selvjusterende funktion gør dem enkle at installere i hydrauliksystemer. Arbejdsskader i forbindelse med montage og efterspænding elimineres, idet der ikke er nogen efterspænding nødvendig. Med den enkle montage, demontage af WEO-fittingen skal der kun anvendes en almindelig skruetrækker for service eller demontering.
  • CEJN Multi-X er et sortiment med innovative, let håndterlige multiplader, som er designet til at opfylde behovet for selv den mest udfordrende mobile hydraulikapplikation. CEJN´s Multi-X koblingsplader er utroligt kompakte, og betjeningsvenlige
  • TLX er en Flat-Face skruekobling beregnet til applikationer i de hårdeste arbejdsmiljøer, indenfor nedbrydning og entreprenør sektoren. Denne super-robuste lynkobling er designet til at håndtere højt flow og store trykimpulser. TLX er fremstillet i højstyrke stål med Zinc-Nikkel overfladebehandling for lang levetid under de hårdeste konditioner. Serien er tilgængelig i dimensioner fra ¾” til 1 ¼” for at dække flest mulige applikationer.
  • Snap-Check tryktest systemet giver let overvågning og fejlfinding i væskesystemer. Med dette system kan man opdage spidser i arbejdstrykket uden behov for et permanent monteret manometer. Det maksimale arbejdstryk på 60 MPa (600 bar) sikrer ekstra lang, lækagefri drift og uovertruffen pålidelighed. Systemet omfatter koblinger og nipler, der er hurtige at tilkoble. Der fås også slanger, manometre og en robust transport kasse.
  • DN 19.0 mm (3/4"). Flowkapacitet ved dobbelt afspærring 306 l/min (67.3 GPM UK). Maks. arbejdstryk 20 bar (290 PSI). Fremstillet i rustfrit stål (AISI 316) med FPM (Viton®) pakninger.

  • CEJN serie X65 lynkoblinger og nipler er i overensstemmelse med ISO 16028 standarden. Koblinger og nipler er fremstillet i Zink-Nikkel behandlet stål og fås i syv størrelser, fra DN 5 til DN 25. En Push-Pull version til panelmontering er tilgængelig i nogle størrelser. En ekstra sikkerhedslås sikrer mod utilsigtet frakobling. Et perfekt valg til hårde hydraulik applikationer.
  • CEJN serie X64 er lynkoblings nipler med indbygget trykeliminator. Trykeleminatoren løser problemer med høj indkoblingskraft som opstår ved resttryk. Serierne er i henhold til ISO 16028 standarden og derfor et velegnet supplement til serie X62 og X65 koblingerne. Serierne er fremstillet i Zink belagt stål og fås i fem størrelser fra DN 6.3 til DN 19. Et velegnet produkt til applikationer hvor resttryk er et problem.
  • I applikationer såsom køling af elektronik, maskiner og forme, tilbyder CEJN Non-Drip-serien, en række lynkoblinger og nipler til lavtryks-væske applikationer. Koblingens spidfri funktion er 100% funktionel og lækagetæt, testet under fremstillingsprocessen for at sikre en pålidelig kobling til væskekøling. Den funktions mæssige Non-Drip fås i to materiale versioner, forniklet messing og en korrosionsbestandig rustfrit stål AISI 316-version. Serien er en-hånds betjent og tilbyder ubegrænsede muligheder med farve kodning og/eller sikkerhedskodning for ekstra sikkerhed for at undgå blanding af medier eller forkert flowretning. Denne serie er ideel til tilslutning af alle typer af flydende linjer, om jeres applikation indebærer koldt eller varmt vand, dielektriske væsker, glycoler, mineralske eller varmeoverførsel af syntetiske olier.
    Hvis du ikke kan finde et produkt, der opfylder dine krav, så tøv ikke med at kontakte os , og vi vil sætte vores R & D afdeling til din rådighed.